Вартість продуктів для страв - одна з головних статей витрат підприємства харчування. Тому дуже важливо контролювати закупівельні ціни.

Для вирішення цього завдання в Syrve є спеціальні звіти «Динаміка цін» та «Аналіз «що, коли». За їх допомогою можна оцінити динаміку закупівельних цін та інших показників. І на основі зроблених висновків прийняти рішення: змінити постачальника, провести переговори з поточним або збільшити націнку на деякі страви.

Звіти можна створити самостійно або, у разі виникнення труднощів, за допомогою Майстра аналізу даних. На кожному кроці майстер, залежно від завдання, пропонує налаштувати відповідний параметр звіту: період аналізу, товари, постачальник, і пояснює їх призначення.

У підсумковому звіті ви можете ці параметри змінити на свій розсуд. Детальніше про кожен звіт – у статтях:

  • ABC і XYZ аналіз страв
  • Аналіз меню: рекомендації
  • Динаміка цін
  • Аналіз «що, коли»