Аналіз меню та собівартості

Вартість продуктів для страв - одна з головних статей витрат підприємства харчування. Тому дуже важливо контролювати закупівельні ціни.

...  

ABC і XYZ аналіз страв

ABC-аналіз дозволяє оцінити внесок кожного продукту в структуру реалізації, XYZ-аналіз дозволяє оцінити стабільність продажів.

...  

Аналіз меню: рекомендації

Усі ресторани прагнуть до оптимального та збалансованого меню. Щоб цього досягти, потрібно аналізувати продажі страв за допомогою звітів і спеціальних методик.

...  

Динаміка цін

За допомогою аналізу динаміки закупівельних цін на товари можна дізнатися, наскільки вони зросли або знизилися, і як через це змінилася націнка на страви, до складу яких входять ці товари.

...  

Аналіз «що, коли»

За допомогою аналізу «що, коли» можна оцінити, як зміниться прибуток при зміні цін на товари та страви. Для аналізу використовується обсяг продажів за обраний період.

...