Типи внесень та вилучень

У статті описаний принцип створення внесень та вилучень, для відображення руху коштів у програмі

...  

Типи замовлень

Тип замовлення — це аналітична ознака замовлення. Вона дозволяє деталізувати звіти — наприклад, OLAP-звіт з продажу в різних відділеннях

...  

Причини видалення

У процесі обслуговування гостей і роботи з їх замовленнями можуть виникати ситуації, при яких необхідно буде видалити із замовлення страви, вже відправлені на кухню, або за якими вже роздруковано чек.

...  

Довідник валют

У деяких країнах в обігу перебуває кілька валют, і всі вони можуть офіційно використовуватися для розрахунків.

...  

Курси валют

У цьому довіднику ви можете задати курси додаткових валют до основної.

...  

Сервісний збір

Сервісний збір — правило обліку спеціальних знижок або надбавок: як розрахувати суму і за якими рахунками її провести. Як правило, такі знижки надаються на вимогу законодавства, а надбавки використовуються як оплата за обслуговування.

...