Базовий прейскурант
- Як створити
- Як змінити
Прейскурант за розкладом
- Як створити
- Як змінити
Прейскурант для акції
- Як створити
Базовий прейскурант використовується для введення в продаж страв, асортимент і ціна на які не змінюються занадто часто. Розглянемо роботу з прейскурантом на піцу, який діє з 20 грудня.

Якщо використовуються цінові категорії, то додатково вкажіть ціну на піцу в кожній категорії.
20 грудня після набрання чинності наказом запустіть Syrve POS і переконайтеся, що піца з'явилася в меню за вказаною ціною.

Аналогічно можна створити накази для інших страв основного меню.
З 1 січня потрібно підвищити ціну на піцу «4 сира», виключити з меню піцу «Грибна» і додати піцу «Каліфорнія».

1 січня переконайтеся, що в меню Syrve POS відбулися необхідні зміни, а ціни на інші види піци залишилися такими ж, як у наказі від 20 грудня.
Аналогічно змініть прейскурант для інших страв основного меню.

Створимо меню «Happy Hour», яке діятиме з 12:00 до 15:00 у будні дні. «Happy Hour» включає позиції, яких немає у вашому базовому прайс-листі, або які продаються за іншою ціною.


З 1 січня буде діяти прайс-лист «Happy Hour», дійсний з 12:00 до 15:00. В інший час позиції «Happy Hour» не доступні, і діє основний прайс-лист, створений на основі оновлень, опублікованих 20 грудня та 1 січня (див. приклади вище).
Аналогічно, ви можете додати інші заплановані прайс-листи: меню на обід, сніданок і вечерю, меню без алкоголю після 23:00 тощо.
Припустимо, вам потрібно змінити час і позиції Happy Hour, починаючи з 5 січня:
5 січня Happy Hour розпочнеться на годину пізніше і буде мати новий набір страв.
Встановіть нові ціни на бургери на період проведення акції: «БУРГЕР ЗА 100 ГРН»
Як створити

В результаті:
Аналогічно можна обмежити термін дії прейскуранта за розкладом. Наприклад, «З 1 по 15 січня обід «Happy Hour» за ціною лише 120 грн., якщо замовити його з 15:00 до 16:00».