Прейскурант

Загальна інформація

...  

Приклади використання наказів

Прейскурант закладу формується на основі цін, зазначених у картках страв, або наказів про зміну прейскуранта. Прейскурант може змінюватися за розкладом.

...  

Друк цінників

Після формування прейскуранта можна роздрукувати цінники для страв.

...  

Цінові категорії

Спеціальні ціни зручно призначати за допомогою цінових категорій – шаблонів із заданим значенням знижки або надбавки.

...  

Періоди дії

При використанні наказів за часом, знижок (надбавок) і мотиваційної програми потрібно вказувати період, протягом якого вони діють.

...  

Швидке меню

Швидке меню – список страв, які потрібно швидко додати в замовлення одним натисканням. Це можуть бути популярні позиції, а також страви, які часто замовляють у поєднанні: пиво і чіпси, гарячий шоколад і склянка води тощо.

...  

Зведений прейскурант

Звіт Зведений прейскурант містить інформацію про страви, які продаються в різних торгових точках мережі.

...