Загальна інформація
...Прейскурант закладу формується на основі цін, зазначених у картках страв, або наказів про зміну прейскуранта. Прейскурант може змінюватися за розкладом.
...Після формування прейскуранта можна роздрукувати цінники для страв.
...Спеціальні ціни зручно призначати за допомогою цінових категорій – шаблонів із заданим значенням знижки або надбавки.
...При використанні наказів за часом, знижок (надбавок) і мотиваційної програми потрібно вказувати період, протягом якого вони діють.
...Швидке меню – список страв, які потрібно швидко додати в замовлення одним натисканням. Це можуть бути популярні позиції, а також страви, які часто замовляють у поєднанні: пиво і чіпси, гарячий шоколад і склянка води тощо.
...Звіт Зведений прейскурант містить інформацію про страви, які продаються в різних торгових точках мережі.
...