Швидке переміщення по статті:

Про звіт
Відомість напівфабрикатів
Звіт по стравах
Завдання по цехах
Списання продуктів
OLAP-звіт
Інші звіти



Про звіт

Система Syrve зберігає статистику по банкетних замовленнях і замовленнях на доставку. Повну інформацію про замовлення, передоплати і повернення передоплат можна отримати в розділі меню Звіти (або Роздрібні продажі) пункт Банкети, резерви, доставки.

У звіті минулі заходи виділені сірим, майбутні — синім кольором.


Відомість напівфабрикатів

За одним або декількома банкетами можна сформувати відомість напівфабрикатів і з її допомогою замовити відсутні інгредієнти для їх приготування. Щоб її створити на основі банкетів, виділіть потрібні рядки і в меню Дії виберіть пункт Відомість напівфабрикатів. Відкриється вікно зі списком страв і заготовок, де можна внести необхідні зміни в документ. Детальніше про його редагування див. у статті Відомість напівфабрикатів.


Звіт по стравах

Щоб дізнатися, які страви і в якій кількості необхідно приготувати для майбутнього банкету, в контекстному меню цього банкету виберіть пункт Звіт по стравах. За замовчуванням модифікатори в даному звіті відображаються в стовпці разом зі стравою. Якщо необхідно переглянути модифікатори окремо від страви, встановіть галочку Модифікатори окремими рядками.

Якщо формуєте звіт по стравах для декількох доставок і хочете зрозуміти, яка кількість страв повинна бути приготована одночасно, виберіть для показу колонки з датою і часом приготування.


Завдання по цехах

Зі звіту по стравах можна сформувати Завдання по цехах. Воно показує, скільки потрібно взяти сировини, щоб приготувати заданий обсяг продукції, з групуванням за місцем приготування інгредієнтів. Завдання для кожного місця приготування розташовується на окремій закладці у вигляді таблиці, де заголовки стовпців — це напівфабрикати (н/ф), а заголовки рядків — інгредієнти. При виборі декількох банкетів на одну дату друкується загальне завдання. Детальніше див. Завдання на виробництво


Списання продуктів

Список продуктів, які необхідно закупити для банкету, ви можете отримати зі Звіту про списання продуктів. Щоб його скласти, виберіть дію Списання продуктів.

У процесі складання звітів, якщо вибираєте відразу кілька банкетів, страви та їх інгредієнти підсумовуються.


OLAP-звіт

За допомогою OLAP-звіту за проводками ви можете отримати всю необхідну інформацію про замовлення на банкет, про передоплату, повернення передоплати, повну оплату замовлення або оплату з урахуванням передоплати. Це можна зробити за допомогою дії Показати OLAP зі звіту Банкети, резерви, доставки.


Інші звіти

Щоб експортувати звіт про банкет в MS Excel, виберіть його в списку і пункт контекстного меню (або дію) - Звіт про банкет. Якщо вибрано кілька банкетів, для кожного з них створюються окремі звіти в Excel.

За закритими банкетами ви можете побудувати всі перераховані звіти, а також дізнатися інформацію про отримані оплати за допомогою дії Показати Звіт за чеками. Наприклад, яким типом оплати і на яку суму був виконаний остаточний розрахунок.

Зі звіту за чеками ви можете перейти до звіту за стравами замовлення за допомогою дії Страви чека. Інформація про передоплати та розрахунки відображена на вкладці Оплати.