Документом Акт реалізації реєструються дані про продажі.
На підставі даних про продажі протягом облікового дня, зареєстрованих через Syrve POS, формується автоматичний акт реалізації. Один документ формується для страв:
Щоб отримати зведену інформацію про реалізацію страв:
Акт реалізації проводиться в час, заданий в загальносистемних налаштуваннях, за замовчуванням це 23:00. Він містить список проданих страв та інформацію про їх кількість і ціну продажу на підставі роздрукованих чеків.
Акт реалізації може бути створений вручну, а також можуть бути внесені зміни в документ, створений автоматично.
Для роботи з актами реалізації призначений пункт меню Товари та склади → Акти реалізації. Вибравши цю опцію, відкриється вікно зі списком документів, зареєстрованих за останній місяць. Період, за який відображаються дані, можна встановити за допомогою полів За період, З та По.
Натиснувши кнопку Історія змінення, ви відкриєте журнал подій, де можна переглянути операції, виконані з цим документом.
За допомогою встановленого за замовчуванням прапорця Показувати автоматичні в списку відображаються акти реалізації, згенеровані автоматично. У колонці Собівартість показується підсумкове значення собівартості по кожному документу.
Двічі клацнувши на Акті реалізації, ви відкриєте вікно з цим документом. У вікні відображається інформація про кількість і назви проданих страв, їх середню ціну (включно зі знижками), вартість і залишок страв на складі після проведення документа.
Якщо обліковий день на касі не закритий, то вносити зміни в автоматично згенерований акт реалізації не можна. Після закриття дня дані документа можуть бути відредаговані, а документ перепроведений.
Ціна продажу страви розраховується як середньозважене значення з урахуванням знижок, які були зроблені на замовлення, що включають цю страву. Тобто, розраховується ціна страви в кожному оплаченому замовленні, дані значення підсумовуються і діляться на загальну кількість проданої страви.
Для створення акту реалізації вручну:

Ви можете роздрукувати звіт про продажі. Щоб роздрукувати натисніть Дії та виберіть Друк. Система відобразить вікно попереднього перегляду з вибраною формою звіту, де ви зможете його роздрукувати.
З Акта реалізації можна отримати звіт про списання інгредієнтів і готових страв за всім актом реалізації, а також за вибраними стравами. Для цього натисніть кнопку Дії і виберіть пункт Списання продуктів. На підставі обраних позицій акта реалізації буде сформовано список інгредієнтів і страв (залежно від методу списання), який відобразиться у вікні звіту, що відкриється. З цього вікна ви можете відкрити картку номенклатури і отримати звіти про рух товару і про входження товару в страви, вибравши для цього відповідний пункт контекстного меню.
Також може бути роздрукований Акт реалізації з назвами товарів у постачальника. Документ буде роздрукований корректно, тільки якщо при його формуванні позиції були знайдені за кодом або найменуванням товару у постачальника. Для друку документа натисніть кнопку Дії і виберіть пункт Друк (за товарами постачальника).
Якщо в налаштуваннях торгового підприємства не встановлено галочку Використовувати товари у постачальника, друк накладної з назвами товарів у постачальника буде недоступний.

Аналогічним чином на підставі документа може бути отриманий звіт про продаж. Для цього натисніть кнопку Дії і виберіть пункт Продаж страв і товарів. З цього вікна ви можете відкрити картку номенклатури, вибравши для цього відповідний пункт контекстного меню.

Позиції звіту про списання продуктів можна згрупувати, наприклад, за складами, а звіт про продажі – за номенклатурними групами. Для цього наведіть вказівник миші на заголовок Склади (Номенклатурні групи), натисніть ліву кнопку миші, перетягніть цей заголовок у спеціальну область, розташовану над списком з даними, а потім відпустіть кнопку миші. Список позицій звіту відкривається (закривається) при натисканні кнопки 
розташованої зліва від заданого групування.
Акт реалізації, звіт про списання продуктів і про продаж страв і товарів можуть бути вивантажені у формат MS Excel.